Contact

ai uitat parola?

Societatea Română de Reabilitare Medicală

Taxe participare congres 2024

Tip taxă congres
(RON)
Până în 03.09.2024Din 04.09.2024Observații
Membru cotizant, primar/specialist MFR 400 600 Medici primari și specialiști de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru pentru anul în curs achitată în momentul înscrierii la congres.
Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic
Membru cotizant, rezident MFR 300 500 Medici rezidenți de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru pentru anul curent achitată în momentul înscrierii la congres. Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Medic primar/specialist Non-membru SRRM 800 1000 1. Medici primari și specialiști de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru anul în curs neachitată în momentul înscrierii la congres.
2. Medici de alte specialități. 
Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Medic rezident Non-membru SRRM 600 800 1. Medici primari și specialiști de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru anul în curs neachitată în momentul înscrierii la congres.
2. Medici de alte specialități.
Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Fizioterapeut, psiholog500 700 Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Asistent balneo-fizioterapie, student 150 200 Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.

Plata taxei de participare la congres sau plata cotizației de membru se pot face exclusiv on line, folosind sistemul nostru securizat de plăti online, accesibil în sectiunea Membri. Se poate folosi orice card bancar, în lei sau în alta valuta, srrm.ro nu are acces la datele bancare. La plata cu cardul, comisionul bancar este suportat de noi.

Pentru a putea beneficia de certificatul de participare este esential ca în contul dumneavoastra să actualizați toate datele.

Nu incercați să faceți un cont nou pe srrm.ro daca ați mai fost înscris pe site-ul srrm.ro la evenimente anterioare pentru că aveți deja cont. În situația în care ați uitat parola puteți folosi butonul de recuperare parolă.

Folosiți ca nume de utilizator adresa de email pe care ați furnizat-o la înregistrarea pe site-ul SRRM.RO. Daca ați uitat parola sau ați uitat-o, solicitați informații la congres@srrm.

Persoanele înscrise dar care nu sunt prezente pe toată durata lucrărilor nu beneficiază de certificat de participare și puncte EMC. Sunt considerați membri cotizanți SRRM cei care au achitat cotizația de membru pentru anul calendaristic 2024 (vezi Sectiunea Membri).

Imposibilitatea participării la congres se anunță pana la data de 10.10.2024.

Pentru cazarea persoanelor înscrise la congres vă rugăm să trimiteți mail la adresa: veni@logosconsult.eu

EXISTA VIATA DUPA ACCIDENTUL VASCULAR CEREBRAL!

Un accident vascular cerebral apare atunci cand un vas de sange (o artera) care furnizeaza sange la nivelul unei zone a creierului se sparge sau este blocat …

https://www.postavc.ro/