Contact

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE REABILITARE MEDICALĂ
asociația medicilor de
MEDICINĂ FIZICĂ ȘI DE REABILITARE

Cotizatia de membru SRRM 2024

Tipul de membruTaxaObservații
Medic primar/specialist MFR 300 RON Taxe reduse la manifestările societății, e-Info-SRRM, drept de a vota și a fi votat
Medic rezident MFR 200 RON Taxe reduse la manifestările societății, e-Info-SRRM

Cotizatia de membru se poate plati numai on-line, cu orice card bancar Visa sau MasterCard in lei sau valuta din contul dumneavoastra de utilizator.

Pentru a plati cotizatia de membru sau taxe de participare la evenimentele SRRM trebuie sa va autentificati in "pagina de utilizator". In cazul in care nu sunteti inregistrat pe pagina srrm.ro va puteti inscrie accesand "Inregistrare utilizator". Dupa inscriere, intrati in contul dumneavoastra si folositi butonul Actualizare date personale pentru completarea tuturor informatiilor.

Nu incercati sa faceti un cont nou pe srrm.ro daca ati mai achitat cotizatia in anii ateriori sau ati mai fost inscris la evenimentele noastre noastre din ultimii ani pentru ca aveti deja cont. Puteti solicita informatii sau ajutor la contact@srrm.ro.

Este esential ca in contul dumneavoastra sa actualizati toate datele, inclusiv Codul Unic de Inregistrare al Medicului (CUIM) care este un numar format din 10 cifre si se gaseste pe certificatul de libera practica (unii medici rezidenti nu au CUIM).  

Cotizatia de membru fiind diferita pentru medic primar/specialist si medic rezident, necompletarea campului ”Grad Profesional” va face imposibila achitarea cotizatiei de membru in meniul ”Inregistrari”.  

Rugam medicii rezidenti care nu au parafa si/sau CUIM sa puna o liniuta in campul respectiv.

Calitatea de membru cotizant SRRM va confera urmatoarele avantaje:

  1. Taxe reduse la manifestarile SRRM
  2. Posibilitatea de a va inscrie gratuit ca membru al International Society of Physical and Rehabilitation Medicine (ISPRM)
  3. Taxe reduse pentru membri la manifestarile ISPRM
  4. Primirea eInfoSRRM: email-uri informative legate de activitatile SRRM.
  5. Posibilitatea de a vota si de a fi votat (se aplica, conform statutului, medicilor de specialitate Medicina Fizica si de Reabilitare)
 

Parteneri


Media