Socielatea Romana de Reabilitare Medicala

Parteneri


Berlin Chemie

Viziteaza site  


Alfasigma

Alfasigma a luat fiinţă în 2017 în urma fuziunii companiilor Alfa Wassermann, Sigma-Tau și Biofutura, fiind prezentă în peste 80 de ţări, pe toate meridianele globului.

Alfasigma România înseamnă un portofoliu de produse premium ce acoperă o gamă variată de patologii precum cea inflamatorie (Dicloreum®), infecţiile şi disbiozele intestinale (Normix®, Zir-Fos® și ZirComBi), curățare intestinală Clensia®, afecțiuni ale sistemului nervos (ALAnerv® și ALA 600-SOD®), afecţiunile vasculare cu risc de tromboză (Vessel Due® F) sau infecțiile vaginale mixte (Meclon®).

 

Alfasigma


Ipsen Pharma România

Ipsen Pharma este un grup biofarmaceutic international, producator de medicamente inovative în domeniul oncologiei, neuroștiințelor și bolilor rare.

Activitatea noastră este dedicată descoperirii de noi soluții terapeutice pentru o serie de afectiuni incapacitante și îmbunătățirii calității vieții pacienților.

Viziteaza site  

Ipsen Pharma România


Solacium Zentiva

 


Physiomed

Viziteaza site  


Wörwag Pharma România

Wörwag Pharma implineste 23 de ani de activitate pe piața farmaceutică romaneasca, iar portofoliul de produse cuprinde, în principal medicamente utilizate în tratamentul neuropatiei diabetice, a afecțiunilor cardiovasculare și neurologice, produse farmaceutice pe bază de minerale, oligoelemente (magneziu, zinc) și vitamine, produse destinate reducerii riscului de apariție a bolilor asociate stilului de viață.

Wörwag Pharma România este profund implicată în activități de educare a persoanelor cu diabet zaharat și a profesioniștilor din domeniul sănătății, pentru creșterea gradului de conștientizare a neuropatiei diabetice și prevenția piciorului diabetic. În acest sens, de-a lungul celor 21 de ani de activitate, compania a organizat peste 250 de simpozioane, a participat ca expozant la peste 600 de congrese și conferințe naționale în domeniul sănătății și a dezvoltat proiecte speciale dedicate tinerilor medici.

Viziteaza site  


HIMALAYA / PRISUM

De peste 26 de ani compania Prisum sprijină sănătatea românilor în calitate de importator și distribuitor al produselor Himalaya.

Produsele Himalaya (Liv.52, Cystone, Koflet, Septilin, Bonnisan, Mentat) au trecut cu brio proba timpului, compania având o tradiție de peste 90 de ani în domeniul fitoterapiei. Toate produsele din portofoliul Himalaya au la bază studii clinice și de laborator si sunt standardizate, garantând astfel eficacitate și siguranță.

Începând cu anul 2018 Prisum a adaugat în portofoliu și produsele companiei Vitabiotics, companie lider în Marea Britanie pe piața de suplimente pe bază de vitamine și minerale. Produsele sale (Osteocare, Feroglobin, Wellbaby, Wellkid) sunt foarte apreciate și recomandate de medici.

 

HIMALAYA / PRISUM


ICEMED

ICEMED este o companie fondată la București, cu o vastă experiență în furnizarea de aparatură medicală de înaltă tehnologie adresată, în primul rând, specialiștilor din domeniul medicinei fizice și de reabilitare, dar și profesioniștilor din alte arii medicale. Cu o echipă dedicată și implicată, ICEMED își propune să vină în întâmpinarea provocărilor generate de contextele actuale cu “soluții sănătoase” și inovatoare privind tehnologia medicală. Printr-o abordare modernă, bazată pe etică și empatie, compania facilitează accesul la aparatură și soluții de inginerie medicală performante. Astfel, ICEMED contribuie la un act medical de calitate, precum și la creșterea satisfacției pacienților.

Viziteaza site  

ICEMED


Chimimportexport Plurimex

Chimimportexport Plurimex este o companie cu capital privat, care activează pe piața farmaceutică din Romania de peste 30 de ani. Desfășurăm activități de achiziții şi distribuţie de medicamente, dispozitive medicale și suplimente alimentare. Suntem implicați în acțiuni de susținere medicală și de supraveghere a unor studii clinice, în activități de farmacovigilenţă și de consultanță.

Portofoliul nostru include mai multe produse, iar NurAid II MLC 901 - suplimentul alimentar distribuit de noi în România, recunoscut la nivel mondial, este deja apreciat și de către medicii români, pentru contribuțiile sale în recuperarea celor care au suferit un AVC sau un traumatism cranio-cerebral.

Viziteaza site  

Chimimportexport Plurimex


Desitin Pharma

Viziteaza site  


CENTRUL MEDICAL SAMA (MedLife Oltenia)

 


Editura Medicală

Editura Medicală a fost înfiinţată în 1954, având principal scop publicarea de literatură medicală de specialitate necesară informării profesionale, fiind prima editură cu profil medical din ţară care a editat numeroase tratate de medicină, manuale pentru studenţi, monografii din toate specialităţile medicale şi farmaceutice.

Viziteaza site  

Editura Medicală


Jurnalul de sănătate

 

Jurnalul de sănătate


Medical Market

Viziteaza site  

 

noutati

Tehnologia în Reabilitarea Medicală
Vineri 8 iulie, 2022 orele 14.00-17.00
23 Iunie 2022 more

Simpozion Tehnologii Avansate pentru Reabilitarea Medicala
26 Aprilie 2022 more

Recomandările specialității de Medicină Fizică și de Reabilitare pentru reabilitarea medicală a pacientului Post-Covid-19
15 Aprilie 2021 more

 

Parteneri