Contact

Societatea Română de Reabilitare Medicală

Tip taxă congres (RON)Până în 11.09 2023 Din 12.09 2023 Observații
Membru cotizant, primar/specialist MFR 400 600 Medici primari și specialiști de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru pentru anul în curs achitată în momentul înscrierii la congres.
Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic
Membru cotizant, rezident MFR 300 500 Medici rezidenți de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru pentru anul curent achitată în momentul înscrierii la congres. Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Medic primar/specialist Non-membru SRRM 800 1000 1. Medici primari și specialiști de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru anul în curs neachitată în momentul înscrierii la congres.
2. Medici de alte specialități. 
Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Medic rezident Non-membru SRRM 600 800 1. Medici primari și specialiști de Medicină Fizică și de Reabilitare cu cotizația de membru anul în curs neachitată în momentul înscrierii la congres.
2. Medici de alte specialități.
Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Fizioterapeut, psiholog500 700 Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.
Asistent balneo-fizioterapie, student 150 200 Beneficiază de acces la lucrările congresului, certificat de participare, volumul congresului în format electronic.

Plata taxei de participare la congres sau plata cotizatiei de membru se pot face exclusiv on line, folosind sistemul nostru securizat de plati on line, accesibil in sectiunea Membri. Se poate folosi orice card bancar, in lei sau in alta valuta. srrm.ro nu are acces la datele bancare. La plata cu cardul, comisionul bancar este suportat de noi.

Pentru a putea beneficia de certificatul de participare este esential ca in contul dumneavoastra sa actualizati toate datele.

Nu incercati sa faceti un cont nou pe srrm.ro daca ati mai fost inscris pe site-ul srrm.ro la evenimente anterioare pentru ca aveti deja cont. In situația în care ați uitat parola puteti folosi butonul de recuperare parolă.

Folositi ca nume de utilizator adresa de email pe care ati furnizat-o la înregistrarea pe site-ul SRRM.RO. Daca ati uitat parola sau n-o stiti, solicitati informații la congres@srrm.

Persoanele inscrise dar care nu sunt prezente pe toata durata lucrarilor nu beneficiaza de certificat de participare si puncte EMC.Sunt considerați membri cotizanți SRRM cei care au achitat cotizatia de membru pentru anul calendaristic 2023 (vezi Sectiunea Membri).

Imposibilitatea participării la Congres se anunță pana la data de 10.10.2023.

Pentru cazarea persoanelor inscrise la Congres va rugam sa trimiteti mail la adresa: veni@logosconsult.eu

Parteneri

Media