Contact

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE REABILITARE MEDICALĂ
asociația medicilor de
MEDICINĂ FIZICĂ ȘI DE REABILITARE

CONGRES 2018

Locul de desfasurare a Congresului:

Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca

Perioada de desfasurare a Congresului:

Miercuri, 24 Octombrie 2018 – Sambata, 27 Octombrie 2018

Secretariatul in timpul Congresului:

Mapa va fi ridicata de fiecare participant de la secretariatul congresului. Aceasta contine programul si volumul de rezumate al congresului. Este necesar un act de identitate. Pentru medicii specialisti si primari este necesara cunoasterea CUIM (cod de identificare al medicului) inscris pe certificatul de membru al Colegiului Medicilor. Pentru medicii rezidenti este necesar carnetul de rezident. Pentru studenti este necesar carnetul de student vizat la zi.

Nu se elibereaza mapa persoanelor care nu sunt prezente la congres.

Persoanele care vor achita taxa de congres dupa data de 15.10.2018 beneficiaza de ecuson, precum si de diploma cu creditele EMC dar nu beneficiaza de mapa cu materialele congresului.

Persoanele inscrise dar care nu sunt prezente pe toata durata lucrarilor nu beneficiaza de diploma si puncte EMC.

Conform Deciziei 12/2018 a CMR, intrata in vigoare in 21 august 2018, primesc certificat de participare la congres si cele 17 puncte EMC numai medicii primari si specialisti membri ai CMR. Tabelul cu participantii care se trimite la CMR pentru validarea punctelor pentru fiecare participant trebuie să contină obligatoriu 

- nume, prenume, 

- specialitatea, 

- gradul profesional, 

- codul unic de identificare a medicului (CUIM) de pe certificatul de libera practica

Toate celelalte categorii de participanti (medici rezidenti, fiziokinetoterapeuti, asistente medicale, studenti, etc.) primesc numai certificatul de participare. Atentionam medicii rezidenti la a doua specialitate care s-au inscris la congres ca pot beneficia de puncte EMC numai daca sunt inscrisi la congres ca medici specialisti in prima specialitate, ca non-membru.

Program secretariat:

-        miercuri               24 Octombrie 2018        orele 12:00 – 19:00

-        joi                         25 Octombrie 2018       orele 08:30 – 19:00

-        vineri                    26 Octombrie 2018       orele 08:30 – 19:00

-        sambata               27 Octombrie 2018       orele 08:30 – 13:00

 Ecuson:

Purtarea ecusonului este obligatorie pe tot parcursul Congresului pentru a permite accesul in salile de lucrari si in zona expozitionala.

 Sala de conferinta:

Sala de conferinta este dotata cu videoproiector, ecran de proiectie, computer pentru prezentari si instalatie de sonorizare. Asistenta si suportul tehnic vor fi asigurate de catre tehnicianul aflat in sala.

 Limba oficiala:

Limba oficiala este limba romana. Lucrarile invitatilor straini vor fi sustinute in limba engleza. Nu se asigura traducere.

 Prezentarile orale:

Programul in sala trebuie respectat cu strictete. Rugam vorbitorii sa se limiteze strict la timpul alocat.

Materialele pentru prezentare (CD, DVD sau memory stick) trebuie predate tehnicienilor cu cel putin 3 ore inaintea prezentarii, asigurandu-va ca acestea s-au incarcat corect, conform programului.

Organizatorii nu isi asuma raspunderea pentru materialele neverificate dupa incarcare in serverul de Congres.

 Intrebari/discutii in timpul sesiunilor:

In sala de Congres sunt amplasate microfoane mobile pentru participantii care doresc sa ia parte la discutii.

 Sesiunile de E-postere:

Prezentarea E-posterelor in format Power Point se va face in prezenta comisiei de evaluare a posterelor, conform sesiunilor din programul Congresului. Prezenta autorului (autorilor) in intervalul alocat este obligatorie. Timpul alocat pentru prezentare este de 3 minute iar timpul pentru discutii este de 2 minute pentru fiecare poster prezentat.

Expozitia:

In imediata apropiere a secretariatului este organizata o expozitie de echipamente tehnice, produse farmaceutice si de literatura de specialitate. Expozitia poate fi vizitata in acelasi interval orar cu programul Congresului.

Telefoane mobile:

Telefoanele mobile vor fi tinute inchise in sala de congres si in zona posterelor.

Daune / Pierderi / Accidente:

Organizatorii Congresului isi declina responsabilitatea pentru daune / pierderi / accidente de orice fel care pot surveni in timpul desfasurarii acesteia, pentru participanti sau persoanele care ii insotesc. Fiecare participant este responsabil de propria persoana, de bunurile personale si de eventualele daune pe care le produce.


Pentru cazarea persoanelor inscrise la Congres va rugam sa trimiteti mail la adresa: veni@rotravelplus.com
 

Parteneri


Media