Contact

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE REABILITARE MEDICALĂ
asociația medicilor de
MEDICINĂ FIZICĂ ȘI DE REABILITARE

Convocator Alegeri SRRM 2017

Stimati colegi,

Dupa cum stiti, mandatul actualei conduceri a Societatii Romane Reabilitare Medicala expira, motiv pentru care in data de 28 septembrie 2017 incepand cu ora 18.00 se va intruni Adunarea Generala a SRRM pentru alegerea noului Consiliu Director la hotel Ramada Sibiu.

Pozitiile pe care trebuie sa le alegem sunt urmatoarele:

 • Presedinte
 • Secretar General
 • Trezorier
 • Vicepresedinti

Membrii SRRM cu drept de vot care doresc sa candideze pentru una dintre pozitiile enumerate mai sus sunt rugati sa completeze „Formularul de candidatura”, care se gaseste la secretariatul SRRM incepand cu data de 27.09.2017.
Sunt membri cu drept de vot medicii specialisti sau primari de recuperare, medicina fizica si balneologie care au achitat cotizatia de membru SRRM pentru anul calendaristic 2017 indeplinind totodata si celelalte criterii prevazute de Statutul SRRM.
Formularul se completeaza numai in nume personal.

Atentie!
Formularul de candidatura completat se va depune la Secretariatul SRRM pana in data de 28 septembrie 2017 la ora 17.00.

Procedura de votare

Alegerile propriu-zise se vor desfasura la data de 28 septembrie 2017 incepand cu ora 18.00 in cadrul Adunarii Generale a SRRM astfel:
 1. Pentru functia de Presedinte, Secretar General si Trezorier trebuie ales cate un singur candidat dintre cei inscrisi;
 2. Veti primi cate un buletin de vot pentru functia de Presedinte, Secretar General si Trezorier
 3. Candidatii inscrisi pentru functia de Presedinte, Secretar General si Trezorier vor fi afisati pe ecranul aflat in sala de sedinte, iar dumneavoastra va trebui sa scrieti de mana pe fiecare din cele trei buletine de vot numai numele cate unui singur candidat, cel pe care il doriti in functia respectiva.
 4. Buletinele de vot care nu respecta conditiile de la punctul 3 vor fi anulate.
 5. Urmeaza numaratoarea voturilor si anuntarea rezultatelor.
 6. In situatia in care la una din functiile de Presedinte, Secretar General si Trezorier se inscrie un singur candidat, nu se vor mai folosi buletine de vot si se va vota deschis, prin ridicarea mainii.
 7. Pentru functia de Vicepresedinte vor fi alesi un numar de colegi stabilit prin hotararea Adunarii Generale dintre cei care si-au exprimat dorinta de a candida la aceasta functie, numele lor fiind afisat vizibil pe ecranul aflat in sala de sedinte.
 8. Pe buletinul de vot pentru vicepresedinti se poate inscrie numarul maxim de candidati aprobat de Adunarea Generala sau mai putini, dar cel putin unul.
 9. Buletinele de vot care nu respecta conditiile de la punctul 7 vor fi anulate.
 10. Urmeaza numaratoarea voturilor si anuntarea rezultatelor.

Fiecare membru al SRRM are dreptul la un singur buletin de vot pentru fiecare functie in parte.

In cazul in care in 28.09.2017 nu se intruneste cvorumul de jumatate plus 1 din numarul membrilor cu drept de vot, procedura se reia in acelasi mod in 29.09.2017 ora 18.00.

Va asteptam la vot cu speranta ca veti prezenti inca de joi 28.09.2017 la Adunarea Generala astfel incat sa nu afectam programul Congresului SRRM din seara de vineri 29.09.2017.

SRRM

 

Parteneri


Media